Традиционално, већ тринаесту годину за редом у дворани Центра "Сава" одржан је новогодишњи концерт Симфонијског оркестра и Хора РТС - а, под диригентском палицом маестра Бојана Суђића, ове године под називом "Бал под маскама". Част да представи себе имала је и Балетска школа "Лујо Давичо", као једно од специјалних музичких изненађења те вечери. Ученици одсека Класичан балет и Народна игра наше школе имали су изузетну прилику да своје игре изведу на сцени Велике дворане Центра "Сава" уз ансамбл Музичке продукције РТС -а, а на репертоару су биле Кинеска, Шпанска и Руска игра, кореографије "Врањска свита", "Влашке игре", "Шопске игре", као и "Боерка".

Прд препуном двораном Центра "Сава" учествовао је и дечји хор "Колибри", певачица Јелена Томашевић и чувени француски тенор Амади Лага.

Ученике трећег и четвртог разреда наше школе за наступ припремали су наставници Ива Бојовић Петковић, Марија Цветковић Костић и Стефан Милић.

Својом посвећеношћу, марљивим радом, великим трудом и залагањем ученици и наставници су представили нашу школу на најбољи могући начин.

Фотографије концерта можете погледати на званичној Facebook страници Музичке продукције РТС, на којој су објављене 15.01.2020.године.

Захваљујемо се Музичкој продукцији РТС на указаном поверењу.